Понеделник, 20 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 20 Януари 2020
САЩ ще се изправи пред най-голямата грипна епидемия от 15 години насам

САЩ ще се изправи пред най-голямата грипна епидемия от 15 години насам

Регистрирани са над 1,7 млн. заболели от грип до момента, 900 са случаите с летален изход

В САЩ се очаква най-голямата грипна епидемия през последните 15 години, предупреждават местните експерти по здравеопазване, цитирани от Medical Express.

Специалистите обясняват, че широкото разпространение на вирусите от определени щамове е започнало няколко месеца по-рано от обикновено. Инфекциите, които циркулират през есенните месеци, вече поразяват жителите на южните щати в страната.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Регистрирани са над 1,7 млн. заболели от грип до момента, 900 са случаите с летален изход. Експертите твърдят, че вирусите не са опасни за по-възрастните, но са сериозна заплаха за хората под 50 години. Основните симптоми са висока температура, повръщане и диария.

Лекарите не изключват пикът на респираторните инфекции да бъде достигнат още през декември, макар обикновено това да се случва не по-рано от февруари. Застрашени са не само американците, а и всички, които използват зимните празници, за да пътуват.

Източник: OFFNews.bg

Свързани статии (по етикет)

  • Боян Чуков: Русия тотално се суверенизира, трябва да свикнем, че е съизмерима със САЩ и другите големи западни страни

    Върви преразпределение на влиянието в света и България трябва внимателно да следи процесите в Москва, в САЩ, и в Брюксел. В момента и Доналд Тръмп, и Си Дзинпин, и Путин са ситуационни партньори. Това трябва да го разберем и да не търсим винаги някакъв дълбок конфликт между тях. Конфликтът е между deep state на демократите, по-точно на транснационалния финансов капитал, който е проникнал в цяла Западна Европа, и в САЩ, и в Русия, и в Близкия Изток, и навсякъде. Този нюанс ако не го долавяме, няма да имаме възможност да се оправям в сложните меандри на международната политика, коментира експертът по международна сигурност Боян Чуков в интервю за радио "Фокус"

  • Аятолах Хаменей: Тръмп е клоун!

    Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей нарече президента на САЩ Тръмп "клоун“ в свое слово в петъчната молитва, и обяви "достойните за презрение“ правителства на Великобритания, Франция и Германия за "слуги“ на САЩ, което предизвика ответната реакция от американския държавен глава

  • Върховният духовен лидер на Иран нарече Доналд Тръмп "клоун" в петъчната си проповед

    Лидерът заяви, че погребението на генерал Касем Сулеймани, на което присъстваха хиляди хора, показва, че иранският народ подкрепя управлението на страната въпреки последните изпитания

Оставете коментар

baner

 FB banner