Събота, 18 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 18 Януари 2020
Тръмп обяви за смехотворни обвиненията, които му отправиха демократите в процедурата по импийчмънта му

Тръмп обяви за смехотворни обвиненията, които му отправиха демократите в процедурата по импийчмънта му

По-рано днес лидерите на демократите в Конгреса обявиха, че повдигат на Тръмп обвинения в злоупотреба със служебно положение и възпрепятстване на работата на Конгреса

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви за смехотворни обвиненията, които му отправиха демократите в процедурата по импийчмънта му, предаде Франс прес.

"Джери Надлър (председателят на юридическата комисия на Камарата на представителите - б.р.)  преди малко каза, че съм бил "оказал натиск на Украйна с цел намеса в изборите от 2020 г." Това е смехотворно и той знае, че не е вярно", написа в Туитър Тръмп, който отново осъди ставащото като лов на вещици.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

По-рано днес лидерите на демократите в Конгреса обявиха, че повдигат на Тръмп обвинения в злоупотреба със служебно положение и възпрепятстване на работата на Конгреса.

Президентът Тръмп ще вземе отношение по двете необосновани обвинения, които демократите представиха днес, на съдебния процес в Сената, заяви говорителката на Белия дом Стефани Гришам, цитирана от Ройтерс.

"Президентът ще вземе отношение по тези фалшиви обвинения в Сената и очаква да бъде напълно оневинен, защото не е извършил нещо нередно", каза Гришам.

Източник: БТА


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner