Петък, 24 Януари 2020

ndt banner2

Петък, 24 Януари 2020
Босна и Херцеговина получава 4 военни хеликоптера от САЩ

Босна и Херцеговина получава 4 военни хеликоптера от САЩ

Преди подписването посланик Нелсън подчерта, че Въоръжените сили на Босна и Херцеговина са светъл пример за онова, което хората в Босна и Херцеговина могат да постигнат, когато работят заедно

Въоръжените сили на Босна и Херцеговина поръчаха от САЩ четири нови хеликоптера марка "Hell Huey", които ще бъдат доставени през следващите три години, съобщи босненският информационен сайт Кликс.

Договорът за доставката бе подписан от министъра на отбраната на Босна и Херцеговина Марина Пендеш и от посланика на САЩ в страната Ерик Нелсън.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Преди подписването посланик Нелсън подчерта, че Въоръжените сили на Босна и Херцеговина са светъл пример за онова, което хората в Босна и Херцеговина могат да постигнат, когато работят заедно.

Той призова властите в страната да осигурят на Въоръжените сили средства за безпрепятствено продължаване на този и други проекти.

Марина Пендеш на свой ред заяви, че САЩ са доказан приятел на Босна и Херцеговина и американските въоръжени сили активно помагат за модернизирането и засилването на капацитетите на Въоръжените сили на страната с последователно специализирано усъвършенстване на босненски кадри, както и чрез финансова и материално-техническа помощ.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner