Златка Димитрова: Нося само тъмни цветове

Златка Димитрова: Нося само тъмни цветове

Не е нужно дамите да са с големи деколтета и твърде къси поли, за да изглеждат секси, съветва моделката

Какви са модните тенденции, които следваш, тази есен?

Аз никога не робувам на модни тенденции, защото имам свой собствен стил на обличане. През деня се обличам кейжуъл, и понеже ежедневието ми е много динамично, винаги съм с ниски обувки. Най-често съм облечена с дънки, тениска, сако и кецове.

А на светски събития какви дрехи носиш?

Ако има светски събитие, на което трябва да отида, избирам да облека нещо спортно-елегантно. Но в никакъв случай не се придържам към класическия стил – определено не съм му фен!

Кои цветове предпочиташ да носиш?

Нося и обичам само тъмни цветове - черно, кафяво, сиво и оттенъците им… А и жените с тъмни коси, според мен, изглеждат много по-добре от русите.

Какво би препоръчала на жените да носят тази есен?

Добре е всяка да избере стил на обличане, който й приляга на начина на живот и на фигурата й, който отива на косите и тена й.

А как не бива да се обличат жените?

Най-важният ми съвет е, че не е необходимо една жена да ходи с огромни деколтета и прекалено къси поли. Повечето си мислят, че това ги прави страшно привлекателни и адски сексапилни. Но това съвсем не е така! Има много други начини, чрез които дамата да подчертае сексапила си, без да е твърде разголена и предизвикателна.

Оставете коментар