Понеделник, 20 Май 2019
Понеделник, 20 Май 2019
Тайните за красота на Скарлет Йохансон

Тайните за красота на Скарлет Йохансон

Променяйки цвета на косата, вие променяте и цветотипа на външността си, оттук е необходимо да промените гардероба и грима си, съветва акрисата

Филмовата звезда и красавица Скарлет Йохансон обича да си боядисва косата, никога не ляга без да си махне грима и си похапва, когато й е сладко, става ясно от нейно интервю, в което разказва как поддържа външността си. Тя препоръчва на жените да си сменят цвета на косата по-често, пише БГНЕС.

„Променяйки цвета на косата, вие променяте и цветотипа на външността си, оттук е необходимо да промените гардероба и грима си. Това е изключително интересно, истинско творчество е, никога не знаеш какво ще излезе накрая“, разказва тя. По думите й смяната на цвета на косите прави жената по-привлекателна за мъжа. За да поддържа косата си тя отделя много време и използва както козметика, така и бабини рецепти, просто ги смятам за необходими“, твърди красавицата. Относно кожата всяка сутрин тя мие лицето си с мек сапун и изпива чаша вода с лимон.

„Изобщо гледам да пия повече вода, това е добре за кожата. Също никога не си лягам, без да си сваля грима, дори да е 4 часа сутринта“, споделя актрисата. Тя също разкрива, че не си слага кремове всеки ден и остава кожата „да диша“. Ако има свободен ден, дава почивка и на кожата си. Зимата и през лятото си прави два пъти седмично маски на кожата, а пролетта и есента – веднъж седмично. Напоследък предпочита също домашните маски пред козметиката. Редовно използва крем срещу бръчки, туш и молив за веждите, руж и сенки – кремави и сухи.

Скарлет Йохансон не се подлага на аскетизъм и диети, позволява си хамбургери, чипсове, тестени изделия. Не се притеснява от излишни калории, защото прекарва много време на фитнес и остава с 10-на минути повече, ако трябва да свали няколко грама заради снимките на филм. От диетите харесва френската с йогурт, когато се яде по няколко пъти на ден, но по-малко.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар