Неделя, 15 Декември 2019

ndt banner2

Неделя, 15 Декември 2019
Упражнения за страхотен секс

Упражнения за страхотен секс

Повдигането на таза и упражненията на Кегел вършат чудеса

Сексът и спорът несъмнено са свързани и си приличат по много неща. И с двете физически дейности натоварвате тялото си, горите калории, организмът ви отделя ендорфин и вие се чувствате прекрасно. Още по-интересното пък е, че с подходящите упражнения може да подобрите своя сексуален живот, пише rozali.com. Няма нужда да бъдете атлети, за да правите въпросните упражнения. Те са лесни и ако имате достатъчно мотивация, не биха ви затруднили. Още един плюс на редовната тренировка е по-стегнатото тяло, което с повече удоволствие бихте показвали на своя партньор.

Обобщено – всичко накланя везните към това да обърнете внимание на следващите 5 упражнения за страхотен секс. Бъдете постоянни и скоро ще разберете защо са си стрували усилията.

Клекове

С помощта на клекове ще се сдобиете с по-добре оформени крака и дупе. По-хубавото е, че с тези упражнения ще стимулирате кръвообращението си и кръвта ви ще се отправи към местата, стимулиращи либидото. Много дами се нуждаят от малко физическа помощ, за да могат да се възбудят и да се увеличи притокът на кръв към гениталиите им.

Как да правите клекове: Застанете прави с крака, разтворени колкото ширината на раменете ви. Уверете се, че петите ви остават „залепени” за пода, докато сядате на въображаемия стол. Колкото по-ниско успявате да сядате, толкова по-добре. Направете от 15 до 30 повторения.

Повдигане на таза

Упражнението, което ще укрепи мускулите, които използвате най-много по време на секс? Опитайте повдигане на таза. За съжаление, много жени страдат от болки в кръста, което понякога се отразява на техния сексуален живот (нямат възможност да заемат дадени пози или пък желанието им е намалено). Благодарение на тазовото упражнение, вие ще подсилите своите коремни мускули, както и долната част на гърба си.

Как да повдигате таза си: Легнете по гръб на пода със свити колене и крака на пода – отново разтворени на ширината на раменете. Повдигнете тазовата си част в права линия като мост. Стегнете коремните си мускули и бавно се спускайте към обратно към пода. Повторете между 20 и 25 пъти, ако е възможно. Може да използвате и топка, върху която да сложите краката си.

Сгъване на бицепсите

Как може да имате тонизирани и добре оформени ръце, като същевременно стимулирате сексуалността си? Вземете в ръцете си по една тежест и направете по 20 сгъвания на бицепсите. Причината? Изследвания показват, че тестостеронът влияе върху сексуалното желание както на мъжете, така и на жените. По тази причина упражненията, увеличаващи нивото на тестостерон при дамите, са чудесен избор за вас. Не се притеснявайте от негативни странични ефекти – няма такива.

Поза мост

Това упражнение подобрява вашия сексуален живот, тъй като укрепва долната част на гърба, седалищните мускули и прасците. Тренировката на всички тези части от тялото ви ще донесе повече удоволствие не само на вас, но и на партньора ви.

Как да направите поза мост: Легнете по гръб със свити колена и крака на пода. Поставете ръцете си до тялото, а след това повдигнете тялото си нагоре. Опънете ръцете си под гърба, за да запазите по-добър баланс. Останете в тази поза 10 секунди, дишайте спокойно и след това бавно се върнете в изходна позиция. Изчакайте няколко секунди преди да повторите отново. Опитайте да направите три серии с по 10 повторения всяка.

Упражнения на Кегел

Когато става въпрос за упражнения за по-добър секс, няма как да пропуснем да споменем тези на Кегел. Те се състоят в стягането и отпускането на мускулите на тазовото дъно. Чрез подобряване на силата на вагиналните мускули ще си гарантирате по-голямо сексуално удоволствие и по-страхотни оргазми. Когато стягате мускулите си, опитайте се да ги задържите така в продължение на 5 секунди преди да ги отпуснете. Правете упражненията най-малко по 5 минути на ден. Най-хубавото, че може да тренирате с тях на всяко място и във всеки момент от деня.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner