Има 3 типа мъже: кракомани, дупомани и цицомани

Има 3 типа мъже: кракомани, дупомани и цицомани

Прочетете анализа на Ивелина Райчева за това какви са основните типове мъже според неа и какво точно те харесват в жените

Има 3 типа мъже: кракомани, дупомани и цицомани.

КРАКОМАНИТЕ са сноби. Тях не ги интересува, каква "каша" е вкъщи. Важно е само, как ще изглеждат в очите на обществото. С тях, постоянно се чувствате, че все нещо не ви достига, за да сте съвършена. Те винаги се възхищават на някоя по-умна или по-успяла от вас. Повтарям - не, по-красива, а по-успяла. Положителното при "кракоманите" е, че са постоянни, внимателни и верни не само във връзката си, но и в работата си. Просто те мразят да излизат от зоната си на комфорт. Дразнещ при тях е перфекционизма, но те никога няма да изневерят на жена си, на родината си и на работата си.

ДУПОМАНИТЕ са страстни и интересни любовници. С тях винаги се чувствате най-красиви, най-умни, най-желани и единствени на света, докато.....не намерят друго / не е задължително да е друга/, което да ги кара да се чувстват признати и значими . За тях общественото мнение е маловажно, защото ги интересува само свят, в който те са номер едно. Не се занимават с хора, които не им се възхищават или не им се подчиняват. Амбициозни са и мразят да не побеждават. Затова си създават свят, в който те са номер едно за разлика от кракоманите, които искат винаги да са "сивия кардинал", т.е. да се "осветяват" от сянката на "силния на деня".

ЦИЦОМАНИТЕ се интересуват само от това да създадат семейство, за което всички да им завиждат. Идеалната жена за тях е перфектната домакиня. Те обичат чисто мъжките компании / като ловджийските, например/, в които да се фукат, че вкъщи винаги ги чака ракийката и салатката. Положителното им качество е, че са готови на всичко, за да имат най-голямата къща, с най-големия двор и с най-високата ограда.

ЖЕНИТЕ, чиято сила е в дупето са инфантилни, но лъчезарни. Амбициозни са и умеят да правят пари от инфантилния си мозък, но за тях личния успех е по-важен от това да обичат и да бъдат обичани.

МОМИЧЕТАТА с дълги крака са готови на всичко за обществено признание. Те работят и учат не неща, които ги радват истински, а такива, заради които да бъдат обществени любимки. Недостатък при тях е, че харчат понякога повече, отколкото печелят и то най-вече за външния си вид. Но мъжете винаги се чувстват горди с тях.

МОМИЧЕТАТА с пищен бюст са добри и грижовни девойки, чиято основна цел в живота е създаването на семейство и дом за завиждане. За тях професионалната реализация е нещо второстепенно.

С ДВЕ ДУМИ:" Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака."

Текст: Ивелина Райчева, фейсбук

Оставете коментар