Бриджит Макрон разказа защо носи поли над коляното

Бриджит Макрон разказа защо носи поли над коляното

Първата дама на Франция посочи и любимите си модни дизайнери

Съпругата на френския президент, 64-годишната Бриджит Макрон даде наскоро първото си откровено интервю за списание Elle. За корицата на изданието и за фотосесията тя избра елегантно сако Dior и тесни дънки Saint Laurent. 

На въпроса защо Макрон обича мини поли, тя отговаря, че това твърдение не е съвсем вярно. "Аз нося пола малко над коляното, а не мини!", обяснява съпругата на президента.

Бриджит си спомня, че обичала да носи мини в младежките си години и дори да ги криела в чантата си, за да ги облече вън от дома на родителите си. "Аз преминах от много къси поли до много дълги,  докато един ден баба ми не ме видя в дълга пола и възкликна: "Боже мой, изглеждаш като тромава стара жена". "От този ден - никога повече не облякох", цитира откровенията на първата дама The Telegraph.

Така любовта на Макрон към късите рокли е и до днес, но сега, по нейните думи, тя се опитва да се придържа към по-сдържан и елегантен стил.

 Първата дама също признава, че след като съпругът й Емануел Макрон става президент, тя започнала все по-често да избира тоалети от френски дизайнери, защото иска да подкрепи модната индустрия на страната.

За свои фаворити и приятели сред дизайнерите Бриджит смята Карл Лагерфелд и Никола Гескер. Освен това, в гардероба на първата дама на Франция има и много неща от Александър Вотие, Оливие Рустейн и Aзедин Алайя.

Оставете коментар