"Мисис България Свят 2017" свалила 60 килограма преди конкурса

"Мисис България Свят 2017" свалила 60 килограма преди конкурса

Белчева тежала 108 килограма. Тя признава, че натрупването на килограми се дължи на бременностите с двете деца, както и на нездравословни хранителни навици, които имала

Ирина Белчева грабва короната "Мисис България Свят 2017", след като сваля 60 килограма. В предаването на Милен Цветков тя признава, че искала да се хареса и да бъде в добро здраве, а и винаги е била уверена в успеха.

Белчева е на 33 години от София. Завършва "Електроенергетика" и има магистратура по "Бизнес администрация". Работила е като електропроектант, а в продължение на десет години е главен експерт в Министерството на енергетиката. Белчева е щастливо омъжена и е майка на две деца.

Ирина Белчева тежала 108 килограма. Тя признава, че натрупването на килограми се дължи на бременностите с двете деца, които са с малка разлика, както и на нездравословни хранителни навици, които имала.

Решила да отслабне, за да се хареса на себе си и за да се радва на по-добро здраве. Преди година и половина започнала диета, която й носи добри резултати - свалила 60 килограма. След изпробване на различни диети тя смята, че всеки трябва да намери своя индивидуален хранителен режим. Белчева отсича, че отслабването е и въпрос на воля и лишения, като е важна и мотивацията.

 

Оставете коментар