Честит рожден ден на най-сексапилния актьор - Брад Пит!

Честит рожден ден на най-сексапилния актьор - Брад Пит!

Днес актьорът навършва 54 години!

Въпреки трудната и доста емоционална година, през която той мина, той не падна и успя да излезе от може би най-голямата крива в живота си досега.

 

Кой е Брад Пит всъщност?

Той е най-голямото дете от семейството. Майка му е учителка, а баща му притежава фирма за зеленчуци.

Заедно със семейството си Брад се мести в Спрингфийлд, Мисури, където изминават и училищните му години в Кискапу Хайскол. Детството му преминало спокойно: щастливо семейство, малко приятели, но много излети, но имало нещо което го правело интересен – обожавал филмите! Брад бил абсолютно обладан от киното и винаги намирал време да гледа някой филм, било той анимационен или сапунен сериал.

Учи счетоводство в университета в Мисури и напуска колежа два месеца преди да завърши, и образованието му остава незавършено. Той заминава с кола, която се казва „Run around Sue“, като заминава за Калифорния. За него започва нов живот. Той е млад, амбициозен и има 5 долара в джоба си.

И всичко започва лека-полека да се случва в живота му по правилен начин.

С малкото спестени пари ходел на уроци по актьорско майсторство. Първата му роля е каубой във филма „Телма и Луиз“ през 1990 година, където младата звезда се появява на екрана само за 1 минута.

Не след дълго идва успеха с участието му в „A River Runs Through It“ и „Интервю с вампир“ заедно с Том Круз, Крисчън Слейтър и Антонио Бандерас, което го изстрелва в списъците на най-търсените и скъпи актьори.

И така започва да неговият път към славата.

След участието му във филма „Легенди за страстта“ списание „Пийпъл“ го обявява за „най-красивия жив мъж“. В допълнение певицата Мелиса Евъридж заявява: „Една нощ в компания на… да кажем лесбийки, бяхме в бар, където момчета играеха баскетбол в басейна. Бяхме зяпнали Брад и всички се съгласихме, че той би могъл да промени женското съзнание“.

Той е бил женен за две от иконите на днешното кино - Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. За съжаление и двата брака се разпадат. Този с актрисата от "Приятели" приключи заради запознанството му и влюбването му в Анджелина. А последния... е, нека не забравяме, че и известните са просто хора и те имат същите проблеми като нас самите.

Честит рожден ден, Брад Пит! Нека 2018-та година е много по-позитивна за теб, отколкото изминалата. Определено той се нуждае от такава промяна.

 

Оставете коментар