Джейн Фонда днес навършва 80 години

Джейн Фонда днес навършва 80 години

Една от тайните на вечната младост на Джейн Фонда е нейният отказ да загърби сладостите на живота с напредването на възрастта

Великолепната актриса Джейн Фонда днес навършва …. 80 години. Да, правилно прочетохте! Звездата, която изглежда ослепително, признава, че е пълна с желязо, но все още може да ходи на пилатес.

Джейн Фонда е родена на 21 декември 1937 година в Ню Йорк. Тя е дъщеря на Хенри Фонда, сестра на Питър Фонда и леля на Бриджит Фонда.

Джейн Фонда е двукратна носителка на наградата Оскар, трикратна носителка на наградата Златен глобус, създала незабравими образи на големия екран, политическа активистка, феминистка и основателка на течения във фитнеса и аеробиката. Решава да прекрати актьорската си кариера през 1991, но след третия си развод се завръща в киното през 2005 година.

Една от тайните на вечната младост на Джейн Фонда е нейният отказ да загърби сладостите на живота с напредването на възрастта. На 74-годишна възраст тя обяви, че никога не е имала толкова пълноценен секс.

 

Оставете коментар