Защо умните жени харесват така наречените „лоши момчета“

Защо умните жени харесват така наречените „лоши момчета“

Дамите имат нужда от мъж, който да ги кара да се чувстват женствени

Интересно е явлението, че жените, които имат добри постижения, справят чудесно в учението или професията си и изглеждат добре, харесват така наречените „лоши момчета“.

Алфа мъжкият познава добре себе си. Той е уверен и може да бъде водач на глутницата. Той знае какво иска и как да го получи и сякаш всичко му е ясно. А това е много привлекателно за жените.

Лошата страна на нещата е, че този мъж може да бъде обсебващ, ревнив, контролиращ и дори жесток в някои случаи. Освен това, подобен тип често е неверен, защото много жени отговарят на примитивната му тъмна, мъжествена енергия и това му дава голям избор.

Обяснението на много дами е, че имат нужда от мъж, който да ги кара да се чувстват женствени.

Подобни връзки правят една жена по-отстъпчива, с желание да се нагажда спрямо партньора и да пренебрегва собствените си желания и нужди.

И естествено, такова положение не може да доведе до щастлива връзка, пълноценни отношения и самочувствие у жената. Лошите момчета имат навика да накърняват женското достойнство с поведението или думите си, като по този начин карат жената да бъде смирена и да отстъпва лидерското място. Ето защо идеята да търсите мъж, който „да ви накара да се чувствате женствена“ е може би най-лошата идея, която може да измислите.

Истинският начин една жена да се почувства женствена е да намери мъж, който да я оценява и да признава качествата й, а не да ги пренебрегва и омаловажава, защото истинският мъж не се притеснява, че е възможно една дама да се окаже по-мъжествена от него.

 

Оставете коментар