7 главни врагове на жената: добавят възраст

7 главни врагове на жената: добавят възраст

Ако имате 50 в паспорта си, 18 в сърцето, а изглеждате на 70, тогава си заслужава да се замислите

Ние нямаме власт над времето - годините вземат своето и единственото, което ни остава е да остареем с достойнство. Главното е да не се правим на по-възрастни.

Всичко е във вашите ръце! Ето една селекция на неща, които най-много състаряват. Опитайте се да не допускате това в живота си и ще изглеждате за милиони на всяка възраст!

      1. Излишно тегло

И така, натоварването на преживените години се натрупва в мазнини върху нашата толкова грациозна преди талия. И вече в миналото е любимата рокля и обръщението "момиче". Не искате да се примирите с това? Не се отпускайте! По-добре в миналото да отидат тестените храни и мазнините, както и обилното хранене късно вечер.

  1. Много ярък грим

 Това, което изглежда страхотно на моделите от лъскавите корици, често е ужасяващо на жена в Балзаковска възраст на дневна светлина. Качествена козметика, лек грим с акцент върху очите или устните - и вие изглеждате много по-млада, отколкото с килограм пудра-бронзант, с ярки устни и очна линия.

  1. Дългата коса

Експертите на женската красота – французите, отдавна са въвели формулата: колкото по-възрастна е жената, толкова по-къса трябва да е косата й. Разбира се, тук може да има изключения, но повечето дами във "втора младост" с дълга коса, събрана с пластмасови фиби или пухкави ластичета губят пред своите връстнички със стилна прическа.

  1. Твърде силен тен

Преди няколко години да се полети на юг и там да получите тен "а ла пиле на грил" се смяташе  за много модно. Но тези времена, за щастие, си отидоха безвъзвратно. Такъв загар силно дехидратира вече не младата кожа, което означава допълнителни бръчки.

  1. Неподдържани ръце и шия

Именно ръцете и шията най-рано издават приближаващата се "Балзаковска възраст". Тези части на тялото трябва да получат специално внимание.

  1. Облекло за тинейджъри

Дама в "елегантна възраст" в къси шорти изглежда по-скоро нелепо, отколкото млада. Ако обличате дрехите на дъщеря си или дори на внучката си, скоро ще си заслужите репутацията на лудата в града, отколкото на младата красавица.

  1. Обсебващо желание никога да не остареете!!!

Всички сме подвластни на времето. И няма къде да избягаме от това. И когато вече не сме на 25 или дори на 35, по-добре е да бъдем елегантна жена на средна възраст, отколкото вулгарна млада жена.

Останете красиви винаги!

Оставете коментар