Мис България засне луксозна фотосесия

Мис България засне луксозна фотосесия

Роклите привлякоха и вниманието на няколко модни спеца от чужбина, които предвиждат бляскава кариера на дизайнерката на запад

Носителката на титлата Мис България Вероника Стефанова засне луксозна фотосесия с роклите на най-нашумялата марка в момента – Blink by Ради Лазарова. Красавицата позира цели два дни пред фотоапарата на Ивомир Пешев. „За мен е невероятна чест, че Ради Лазарова се спря именно на мен да бъда лице на колекцията й.

С роклите й се чувствах като истинска принцеса и се надявам един ден истински принцеси да бъдат облечени с нейни рокли на световните събития, защото тя го заслужава“ – каза блондинката, която е носителка на един куп титли и награди за красота. Роклите привлякоха и вниманието на няколко модни спеца от чужбина, които предвиждат бляскава кариера на дизайнерката на запад.

Тоалетите са като красиво изобретение на изкуството с авторски 3D цветя, ръчно изработени и нарисувани. Роклите са забележителни в най-разнообразни материи и цветове - тюл, шифон, авторски дантели, кристали Сваровски, кристални мъниста, сатен, дюпон, спандекс, пера, безшевно монтиране на дантела и апликации, а цветовата гама е кралско червено, турско синьо, пепел от роза, графитено черно, вечно зелено, нежно розово, слонова кост и други.

 

Оставете коментар