Вторник, 23 Октомври 2018
Вторник, 23 Октомври 2018

Blink превърна Мис България Вероника Стефанова в принцеса

Blink превърна Мис България Вероника Стефанова в принцеса

Родната дизайнерка Радослава Лазарова показа, че нейната колекция от булчински облекла по нищо не отстъпва на кралската визия

След еуфория по сватбата на Мегън Маркъл с принц Хари, и то най-вече заради  роклята на булката, родната дизайнерка Радослава Лазарова показа, че нейната колекция от булчински облекла по нищо не отстъпва на кралската визия.

Лице на модния бранд Blink отново е Мис България Вероника Стефанова, която съчетава в себе си детската непринуденост с изящна женственост и аристократизъм. А през обектива на Ивомир Пешев виждаме една наистина класна и приказна фотосесия, достойна за корица на Вог.

„Разбира се, че искам да се видя като булка, коя жена не го иска, даже скоро очаквам предложение“ – каза закачливо Вероника Стефанова, след 10-часовите снимки в Ботаническата градина.

Класическо бяло, екрю, пепел от роза, телезно златно са цветовете, на които дамите, решили да стават булки, могат да заложат. А силуетите са два – изчистен и много пищен, с ръчни бродерии, вградени камъни Сваровски и много цветя – основната тенденцияна този сезон.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар