Жени Калканджиева и Николета Лозанова заровиха томахавката

Жени Калканджиева и Николета Лозанова заровиха томахавката

Двете красавици се обединиха в името на модата. Празнуват в Bedroom beach.

Жени Калканджиева ще даде най-добрите си модели за новата колекция бански костюми на Лозанова. Сексапилните красавици ще акустират на брега с 40-футов катамаран Lagoon на стойност близо 400 000 евро, научи Nbox от Visages.

Дневното парти на 2-ри август, четвъртък, ще бъде истински горещо, защото секси моделите на Плеймейтката ще вдигнат градуса още в 16.00 часа, гарантират организаторите.

Топ-звездите на Visages ще представят актуалните тенденции в плажното облекло с марка NL4YOU, с които Лозанова вече нажежи социалните мрежи.

Лимитирана колекция облекла ще покаже и младият дизайнер Антон Узунов.

По-късно същата вечер, за първи път в България ще бъде представен датският дизайнер Diane Von Furstenberg. На най-престижната сцена по Черноморието ще бъде показана и специална колекция на италианската марка  Pinko, която пристига от столицата на модата за ексклузивното събитие, озаглавено Visages  Trendsetters. Един от гостите на събитието ще си тръгне с дизайнерско бижу инкрустирано със скъпоценни камъни, осигурено от Goto Jewellery and Diamonds.

За шоуто, което се подготвя, ще се говори дни наред, а сексапилните изпълнителки Влади и Алекс ще се погрижат за емоционалното преживяване на гостите, уверяват от Visages. Доброто настроение е гарантирано от DJ Goro.

 

Оставете коментар