Габриела Колева - българската Одри Хепбърн предпочете модата пред киното

Габриела Колева - българската Одри Хепбърн предпочете модата пред киното

Габриела Колева е създател и стилист на модна къща „Мезон Сант-Ерем“

Габриела Колева е една от най-финните и елегантни дами в България днес. Тя е бивша балерина и притежава неподражаемата грация на жена занимавала се с това нежно изкуство. 

Габриела Колева

Освен с модното си и елегантно излъчване, Колева впечатлява и с изключителната си прилика с фамозната американска актриса Одри Хепбърн. Нейни приятели дори често се шегуват, че българското кино е изгубило много от факта, че Габи не застава пред камера. 

Одри Хепбърн

Габриела Колева е създател и стилист на модна къща „Мезон Сант-Ерем“. 

Гости на купона на откриването на новия бранд преди година бяха цяла плеяда от звезди свързани с модната естетика у нас.

Откриването на „Мезон Сант-Ерем“, октомври, 2017 

„Мезон Сант-Ерем“ е основана с визия за изграждане на модна марка за дамски облекла с акцент върху елегантни и чисти силуети, съчетани с рафинирани и структурирани платове, отговарящи на естетическите потребности на модерната делова дама.

Вдъхновена от епохата на 18-ти век,  в която изтънчеността е била високо ценена и от френския стил като цяло, модна къща „Мезон Сант-Ерем“ предлага финес, както в линията бизнес облекла, така и при официалните и вечерни тоалети.

При откриването на новия бранд преди време Колева заяви, че „Мезон Сант-Ерем“ и ще е запазено поле за изява на талантливи млади български дизайнери и студенти по мода.

Габриела Колева

Шефката на "Рошавата гарга" Албена Александрова по време на откриването на бранда „Мезон Сант-Ерем“ сподели, че е спокойна, защото знае, че в ръцете на нейната дългогодишна клиентка Габриела Колева „Рошавата гарга" също ще полети високо!“.

Габриела Колева има 20 години професионален опит в бизнес сектора, съчетан с афинитет към изкуствата – рисуване, литература и балет.

NBOX.BG

Оставете коментар