Диляна Попова в нов моден проект

Диляна Попова в нов моден проект

Вълнуващата колекция на дизайнера Росен Георгиев може да бъде разгледате в новия шоурум в кв.Лозенец, на ул. “Кораб Планина” 8 или на сайта на актуалния бранд: www.rossbyross.com

Един от най-успешните български модели Диляна Попова се завърна към своята страст модата, но този път отново в амплоато на дизайнер- заедно с един от най-близките си приятели Росен Георгиев. Снощи те представиха част от новата колекция на бранда Ross by Ross в сърцето на София - Художествената галерия на ул. Оборище.

 

Най-актуалната локация за култура и изкуство посрещна личности от света на бизнеса и дипломатическите среди. Те изненадаха гостите с нестандартно решение - дрехите от модната колекция бяха представени като експонати, които могат да бъдат разгледани отблизо и за по-дълго време - предимство, липсващо при стандартния catwalk.

 

Основните дизайни от колекцията са на креативиния Росен Георгиев, познат и като създател на няколко успешни морски ресторанта и най-любими пекарни в столицата. Пред своите гости, Росен с кратко, но емоционално слово  благодари на Диляна за подкрепата и вдъхновението, с които тя му е помогнала за създаването на част от моделите. За новото си амплоа, той сподели, че е дългогодишна мечта, като и в този случай за предприемача е бил важен всеки един детайл - висококачествените платове са внос от Италия, като принтовете също са дизайнерски. Линията е вдъхновена от класиците - YSL, DIor, Channel, като основната цел на колекцията е да представи модата като начин на живот и да предложи високо качество на дамите, които следят световните тенденции.

Вълнуващата колекция можете да разгледате в новия шоуруум в  кв. Лозенец (гр. София), на ул. “Кораб Планина” 8 или на сайта на актуалния бранд : Www.rossbyross.com

Оставете коментар