Ана Перес – Манглано красавица, която предизвика бурни реакции в интернет

Ана Перес – Манглано красавица, която предизвика бурни реакции в интернет

Тя реши да не робува на модерните идеали и да изостави самобръсначката (ВИДЕО)

Ана Перес – Манглано е 24-годишна красавица, студентка по изящни изкуства, която предизвика бурни реакции в интернет заради постъпка, която в днешно време изглежда скандална. Тя реши да не робува на модерните идеали и да изостави самобръсначката. Ана не е премахвала окосмяването по краката си в продължение на 4 месеца и сега гордо споделя в социалните мрежи ефекта от решението.

Младата дама бърза да уточни, че тази постъпка не е повлияна от феминистски или политически възгледи. Просто не държи краката ѝ да бъдат гладки, за да се чувства красива. Видеото, което Ана е споделила, е отчело близо 10 хиляди гледания и десетки коментари, повечето от които негативни.

Някои от тях гласят:

„Сигурно отдавна не си правила секс“, „Ако приятелката ми изглеждаше така, щях да скъсам с нея“ и „Ако не искаш да правиш секс повече, просто го кажи.“

А ето как Ана отговаря на част от нападките:

„Не ме е срам от косматите ми крака. Ние, жените, по природа имаме косми. Сами избираме дали да се обръснем, или не. Моето решение няма нищо общо с феминизма и не целя нищо конкретно. Изморих се да се обезкосмявам, мързи ме и не знам кога пак ще го направя. Да, в момента си нямам приятел, но нито едно мое гадже не е правело проблем, защото имам косми по краката. Не мисля, че окосмяването е гнусно и отблъскващо. Коментарът, който най-много ме натъжи, беше от непознат мъж, който написа, че не се бръсна, защото съм в депресия и имам ниско самочувствие. Не мога да повярвам, че бях диагностицирана от човек, когото не съм срещала никога. Отговорих му, че мога да кажа същото и за брадата му – резултат от ниско самочувствие. От друга страна има и хора, които ме подкрепят и ми пишат много мили съобщения. Благодарят ми, че съм естествена и ме окуражават да продължа в същия дух.“ Шарън Стоун: Живея с едни и същи гърди цял живот Крал Абдула и кралица Рания: Любов от пръв поглед Ел Макферсън - великолепна на всяка възраст.


Медия

Оставете коментар