Лазерна епилация "ELIME" ви предлага дълготрайно гладка кожа на най-ниски цени в София

Лазерна епилация "ELIME" ви предлага дълготрайно гладка кожа на най-ниски цени в София

Апаратурата е от основно значение за постигане на резултати, затова "ELIME" използват лазер с високо качество на възможно най-ниски цени за максимално добър и дълготраен резултат

Лазерна епилация "ELIME" разполага с апаратура, която допринася за копринената кожа на вашето тяло с най-дълготраен ефект.

"GENTLE MAX” на CANDELA (755nmAlex/1064nmNdYag) е най-новият лазер в България съобразен с актуалните световни тенденции за ефективно и безболезнено обезкосмяване.

Всички знаем колко досадно е нежеланото окосмяване. Прилагаме всякакви начини, за да се отървем от него - скубане, епилиране, кола маска, депилатоари, изсветляване и т.н. Резултатът е краткотраен и има странични ефекти като сърбежи, обърнати косъмчета, пъпчици, възпаления и др. В съвременния свят всяка жена или мъж, които желаят да премахнат напълно и трайно ненужното окосмяване от своето лице или тяло, могат да го направят с помощта на лазерната епилация. "ELIME" предлагат една качествена процедура с уникалният лазер на CANDELA Gentle Max.

„GENTLE MAX” (755nmAlex/1064nmNdYag) е най-новият лазер в България съобразен с актуалните световни тенденции за ефективно и безболезнено обезкосмяване. Лазерна епилация "ELIME" ви предлага високо качество на възможно най-ниски цени за максимално добър и дълготраен резултат.

Какво представлява лазерната епилация?

Лазерни вълни със специфична дължина осъществяват дълбочинно подкожно проникване, провокирайки унищожаване структурата на косъма и възпрепятстване на неговото израстване. Лазерът действа директно върху меланина и луковиците. Това е крайно ефективен и безвреден метод. След две-три процедури почти 80% от косъмчетата престават да растат. Ако се подложите на пет-шест процедури, ще си осигурите 10 години спокойствие. Методът не е болезнен, усещат се само леки бодежи. Кожата не се възпалява.

NBOX.BG

Какво представлява CANDELA Gentle Max (ВИДЕО):


Медия

Оставете коментар